Detta är ett förslag till stormöten inom Occupy-rörelsen.

Swedish translation of "Robin Hood Global March."

Runs With Scissors

ADBUSTERS TAKTISKA AVRAPPORTERING NR 15

Befriare, rebeller och radikala,

Vi lever i en magisk tid...#OCCUPYWALLSTREET har varit katalysatorn för ett internationellt demokratiskt uppror...stämningen vid våra samlingar är elektrisk...de människor som deltar i dem dras in i en Ghandisk kamratanda och ett hopp för en ny sorts framtid. De 99% marcherar jorden runt! Du har inspirerat mer än du vet. Människor tar nu itur med första akten av en lång vår. Det är nu dags att öka intensiteten på de vågade upptågen, udda stunten, samhällsomstörtande föreställningarna och lekfulla avvikelserna av alla sorter. Öppna din upproriska fantasi. Allt, från en förvandling av den globala ekonomin från botten och upp till en förändring av hur vi äter, transporteras, lever, älskar och kommunicerar...Var gnistan som upprätthåller en global revolution av det vardagliga!

Efterson rörelsen mognar, låt oss överväga hur vi ska besvara våra kritiker. Låt oss ockupera kärnan av vårt globala system. Låt oss avsätta den girighet som definerar detta nya århundrade. Låt oss arbeta mot att definera vårt största krav.

29 OKTOBER – #ROBINHOOD GLOBAL MARCH

Detta är ett förslag till stormöten inom Occupy-rörelsen.

För åtta år sedan, 15 februari 2003, marcherade över 15 miljoner människor i sextio länder tillsammans för att stoppa president Bush från att invadera Irak...En enorm andel av mänskligheten existerade en dag utan dödtid och fick en glimt av kraften av en enad folkrörelse. Nu har vi en möjlighet till att upprepa den prestationen på en ännu större skala.

29 oktober möts G20-ländernas ledare i Frankrike. Låt dem få veta att världens folk reser sig och kräver en 1% #ROBINHOOD - skatt på finansiella transaktioner och valutahandel. Låt oss sända dem ett tydligt budskap: vi vill at ni lugnar ner lite av det $1.3 biljoner som cirkulerar i det globala kasinot varje dag – nog för att finansiera alla sociala program och miljöinitiativ i världen.

Ta denna idé till ditt lokala stormöte och förena dig med dina kamrater på gatorna 29 oktober.

För det vilda,
Culture Jammers HQ

occupywallstreet.org / occupywallst.org / occupytogether.org

Translated by Translator Brigades[email protected]