29-O # Global Martie Robin Hood

Romanian translation of "Robin Hood Global March."

Runs With Scissors

REZUMAT TACTIC ADBUSTERS Nr 15

Tuturor salvatorilor, rebelilor şi radicalilor:

Trăim un moment magic ... # OCCUPYWALLSTREET a catalizat o insurgenta internaţionala pentru democraţie. Atmosfera este electrica în adunările noastre. Oamenii care vin se îmbiba cu un spirit de camaraderie proprii lui Gandhi şi speră constructia unui nou viitor ¡in largul si in latul planetei se manifesta 99%! Ai inspirat mai mult decât crezi. Oamenii participă la primul act a unei large primaveri.

Este timpul de a multiplica expresiile de furie, trucuri afara de ton, spectacolele de subversiune furt ludic din toate tipurile. Dezlănţuie imaginaţia ta insurgenta. Orice lucru, din o transformare de jos in sus a economiei globale pentru a schimba obiceiurile noastre alimentare, modul în care ne miscam, felul în care trăim, iubim si ne comunicam... indrazneste sa fii scânteia care suporta o revoluţie globală a vieţii de zi cu zi!

Pe măsură ce mişcarea se maturizează, trebuie să ne gândim la răspunsuri la adversarii noştri. Hai sa ocupăm centrul sistemului global. Sa detronam lăcomia care defineste acest nou secol. Sa muncim pentru a defini o mare cerinţa a noastra.

29-O # GLOBAL MARTIE Robin Hood

Aceasta este o propunere pentru adunările generale a mişcării Ocupa.

Opt ani în urmă, pe 15 februarie 2003, mai mult de 15 milioane de oameni in şaizeci de ţări s-au pornit împreună pentru a opri încercarea preşedintelui Bush de a invada Irak... o mare parte din umanitate a trait pentru o zi fără întreruperi şi s-a zărit puterea de circulaţie a unui popor unit. Avem acum posibilitatea de a repeta acest fapt pe o scară inca mai mare.

La data de 29 octombrie, în ajunul inaltei reuniuni a liderilor G20 in Franta, hai sa ne ridicam pentru a impune ca liderii G20 sa puna imediat un impozit # Robinhood de 1% pentru toate tranzacţiile financiare şi felurile de schimb. Sa le trimitem un mesaj puternic: vrem să oprim cei 1.3 miliarde de bani uşori care se deplasează în jurul cazinoului mundial în fiecare zi - suficienti bani pentru a finanţa fiecare program social şi orice initiativa a mediului ambient.

Dute cu această idee la adunarea ta generală şi alătura camaradele tale în strazi pe 29 octombrie.

pentru natura,
Cultura Jammers HQ

occupywallstreet.org / occupywallst.org / occupytogether.org

Translated by Translator Brigades[email protected]