29η Οκτωβρίου Παγκόσμια Πορεία #RobinHood

Παίρνουμε από τους πλούσιους και δίνουμε στους φτωχούς.

Runs With Scissors

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ADBUSTERS # 15

Ωραία λοιπόν λυτρωτές, επαναστάτες και ριζοσπάστες που βρίσκεστε εκεί έξω,

Βιώνουμε μία μαγική στιγμή ... To #OCCUPYWALLSTREET έχει μετατραπεί σε μία διεθνή εξέγερση για τη δημοκρατία ... το κλίμα στις συνελεύσεις μας είναι ηλεκτρισμένο ... οι άνθρωποι που πηγαίνουν εκεί διαποτίζονται από ένα εμπνευσμένο από τον Γκάντι πνεύμα συναδελφικότητας και ελπίδας για ένα νέο είδος μέλλοντος. Σε όλον τον κόσμο το 99% συμμετέχει σε πορείες! Έχετε εμπνεύσει περισσότερο απ’ όσο ξέρετε. Οι άνθρωποι συμμετέχουν στην Πρώτη Πράξη της μεγάλης Άνοιξης.

Τώρα είναι η στιγμή να αυξήσουμε τις τολμηρές χειρονομίες ... ασυνήθιστες φάρσες, επαναστατικές πράξεις και παιχνιδιάρικες ανατροπές όλων των ειδών. Ανοίξτε την επαναστατική σας φαντασία. Οτιδήποτε, από μία ριζική μεταμόρφωση της παγκόσμιας οικονομίας έως την αλλαγή του τρόπου που τρώμε, του τρόπου που κυκλοφορούμε, του τρόπου που ζούμε, που αγαπάμε και επικοινωνούμε ... τολμήστε να γίνετε η σπίθα που συντηρεί μια παγκόσμια επανάσταση της καθημερινής ζωής!

Καθώς το κίνημα ωριμάζει, ας σκεφτούμε μία απάντηση για τους επικριτές μας. Ας καταλάβουμε τον πυρήνα του παγκόσμιου συστήματός μας. Ας εκθρονίσουμε την απληστία που ορίζει αυτόν τον νέο αιώνα. Ας εργαστούμε για να ορίσουμε το μεγάλο μας αίτημα.

29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ #ROBINHOOD

Αυτή είναι μία πρόταση για τις γενικές συνελεύσεις του κινήματος της Κατάληψης.

Οκτώ χρόνια πριν, στις 15 Φεβρουαρίου του 2003, πάνω από 15 εκατομμύρια άνθρωποι σε εξήντα χώρες συμμετείχαν σε πορείες για να αποτρέψουν τον Πρόεδρο Μπους από το να εισβάλλει στο Ιράκ ... ένα τεράστιο κομμάτι της ανθρωπότητας έζησε για μία ημέρα χωρίς νεκρό χρόνο και είδε τη δύναμη ενός κινήματος ενωμένων ανθρώπων. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να επαναλάβουμε εκείνη την απόδοση σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα.

Στις 29 Οκτωβρίου, την παραμονή της G20 Συνόδου Κορυφής στη Γαλλία, εμείς οι άνθρωποι του κόσμου ας ξεσηκωθούμε και ας απαιτήσουμε από τους G20 ηγέτες μας να επιβάλουν αμέσως 1% φόρο #Robinhood σε όλες τις οικονομικές συναλλαγές και στο εμπόριο συναλλάγματος. Ας τους στείλουμε ένα σαφές μήνυμα: Θέλουμε να επιβραδύνετε μερικά από τα $ 1,3 τρισεκατομμύρια εύκολο χρήμα που παίζονται στο παγκόσμιο καζίνο κάθε μέρα - αρκετά χρήματα για την επιχορήγηση κάθε προγράμματος κοινωνικής και περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας σε όλον τον κόσμο.

Μεταφέρετε αυτήν την ιδέα στην τοπική γενική συνέλευση σας και συνοδεύστε τους συντρόφους σας στους δρόμους στις 29 Οκτωβρίου.

για την περιπέτεια,
Η έδρα των σαμποτέρ της κουλτούρας

occupywallstreet.org / occupywallst.org / occupytogether.org

Υ.Γ. Ελέγξτε τι λέγεται σχετικά με το κίνημα της Κατάληψης

Translated by Ioanna Maneta – Translator Brigades[email protected]