29 OKTOBER Robin Hood Global March

Danish translation of "Robin Hood Global March"

Runs With Scissors

ADBUSTERS TAKTISK ORIENTERING #15

Godt så, alle I frelsere, rebeller og yderligtgående personer derude:

Vi oplever lige nu et magisk øjeblik.....#OCCUPYWALLSTREET har krystaliseret sig ind i et internationalt oprør i demokratiets navn.... Humøret ved vore møder er elektrisk....folk som tager til dem trækkes ind i en Gandhi agtig ånd af kammeratskab og håb for en ny slags fremtid. Tværs over kloden ser vi de 99% marchere! I har skabt mere inspiration end I ved. Folk er klar til at tage fat på Akt 1 af det lange forår.

Nu er tiden kommet til at fyre op for de yderligtgående skuespil … afvigende narrestreger, undergravende forestillinger og alle mulige slags legesyge adspredelser. Luk op for jeres modstandsfantasi. Alt fra en bunden op forandring af den globale økonomi til en ændring af måden vi spiser på, mpden vi lever på, elsker på eller kommunikerer på … Vær den glød der understøtter en global omvæltning af vort dagligliv!

Som bevægelsen modnes, lad os da overveje et svar til vore kritikere. Lad os besætte kernen i vort globale system. Lad os aftrone den hrådighed der definerer dette nye århundrede. Las os arbejde samme om at definere vort første store krav.

29 OKTOBER – #ROBINHOOD GLOBAL MARCH

Dette er et forslag til de forskellige generalforsamlinger af Occupybevægelsen.

For otte år siden, på den 15. februar 2003, samledes omkring 15 millioner mennesker i 60 landei demonstration for at standse Præsident Bush i at invadere Irak … En kæmpe del af menneskeheden levede en dag uden død tid og så et glimt af den magt et forenet folks bevægelse kan have. Nu har vi en mulighed for at gentage den forestilling på en endnu større skala.

Den 29 oktober, på dagen hvor G20 ledernes topmøde afholdes i Frankrig, las os, verdens folk rejse os og kræve at vore G20 ledere øjeblikkeligt indfører en 1% #ROBINHOOD skat på alle finansielle transaktioner og valutahandler. Lad os sende dem et klart budskab: Vi vil have jer til at bremse op overfor nogle af de 1,3 trillioner lette penge der svømmer rundt det globale kasino hver dag – det er kontanter nok til at finansiere hvert eneste velfærdsprogram og miljøinitiativ i verden.

Tag denne ide med til jeres lokale generalforsamling og slut jer til jeres kammerater på gaderne den 29. oktober.

For de vilde,
Culture Jammers HQ

occupywallstreet.org / occupywallst.org / occupytogether.org

Translated by Translator Brigades[email protected]