#29Oct Manifestació global Robin Hood

Robem als rics per a donar als pobres.

Runs With Scissors

RESUM TÀCTIC ADBUSTERS Nº15

A tots els redemptors, rebels i radicals:

Estem vivint un moment màgic … #OCCUPYWALLSTREET ha catalitzat una insurgència internacional per la democràcia. L’ambient a les nostres assemblees és elèctric. La gent que hi participa es veu impregnada d’un esperit de camaraderia propi de Gandhi i alberga l’esperança de construir un futur nou Arreu del planeta el 99% s’està manifestant! Has inspirat més del que et penses. La gent està participant en el primer acte d’una llarga primavera.

Ha arribat l’hora de multiplicar les expressions de fúria, les juguesques extemporànies, els espectacles subversius i les sostraccions lúdiques de tota mena. Allibera la teva insurrecta imaginació. Qualsevol canvi, des d’una transformació de l’economia global de baix cap a dalt per canviar els nostres hàbits alimentaris, la forma de viatjar, de viure, d’estimar-nos i comunicar-nos Atreveix-te a ser l’espurna que recolzi una revolució mundial de la vida diària!

A mesura que el moviment madura, he de pensar quines respostes donarem als nostres detractors. Ocupem el cor del nostre sistema global. Destronem la cobdicia que defineix aquest nou segle. Treballem junts per definir les nostres exigències.

29-O #MANIFESTACIÓ GLOBAL ROBIN HOOD

Aquesta és una proposta per a les assemblees generals del moviment Occupy Wall Street.

Fa vuit anys, el 15 de febrer de 2003, més de 15 milions de persones en seixanta països es van manifestar per aturar l’intent d’envair l’Iraq per part del president Bush. Una gran part de la humanitat va viure per un dia sense temps mort i va adonar-se del poder del moviment provocat pels pobles units. Ara tenim la oportunitat de repetir aquella proesa a una escala encara més gran.

El 29 de octubre, en la vigília de la cimera dels líders del G20, alcem-nos per exigir que els líders del G20 imposin de forma immediata un impost #ROBINHOOD del 1% sobre totes les transaccions financeres i els tipus de canvi. Enviem-los un missatge contundent: volem aturar els 1,3 bilions de diner fàcil que es mouen impunement pel casino mundial cada dia (diner més que suficient per a finançar cada programa social i cada iniciativa mediambiental al món).

Porta aquesta idea a la teva assemblea general i pren de nou el carrer el 29 de octubre.

Vers al desconegut,
Seu dels agitadors culturals

occupywallstreet.org / occupywallst.org / occupytogether.org

P. D Segueix el moviment a:

Traduit per Translator Brigades[email protected]